Webrr Hosting Update #1

De afgelopen tijd zijn er problemen geweest met SPAM op mijn servers. Om dit op te lossen ga ik alle websites verhuizen naar een nieuwe server, bij TransIP. Aan de website veranderd niets. Je moet wel de e-mailgegevens aanpassen om te blijven mailen.

In deze FAQ kun je handleidingen vinden voor het instellen van je mail op onder andere Outlook, Apple Mail of je telefoon. https://www.transip.nl/knowledgebase/artikel/314-ik-wil-mijn-e-mailadres-instellen/. De webmail kun je in elke browser, ook op je telefoon, openen via: https://transip.email.

Als je hulp nodig hebt bij het aanpassen van je e-mailgegevens, neem dan even contact op. Het liefst via WhatsApp: 0615085821. Ik ben niet de hele dag online, maar zal je zo snel mogelijk helpen.

Laat even weten of je deze instructies hebt ontvangen; en of je nog beschikt over je e-mailadres en wachtwoord. Dan zal ik de verhuizing asap in gang zetten. Als ik niks hoor ga ik je website dit weekend verhuizen.

De update heeft ook andere gevolgen waaronder een SSL certificaat. Daar zal ik je later verder over berichten.

Randy van Vugt
Webrr
randy@webrr.nl
0615085821 – Contact bij voorkeur via WhatsApp

116 gedachten over “Webrr Hosting Update #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.